Barion Pixel

RÓLUNK​

A MALOM

Teljesen új, modern, de hagyományos technológiával működő üzemünkben készítjük nektek a cirokőrleményeket a finomliszttől a grízen át a hántolt gyöngyig.

MI VAGYUNK A MAGURA MAG KFT.

2004 óta dolgozunk együtt partneri kapcsolatban a mezőgazdaságban. Az éveken át tartó szakmai kapcsolat és egyetértés barátságot is szült, ennek eredményeképpen alapítottuk meg közös cégünket, a Magura Mag Kft-t, ami tömegtakarmányozással kapcsolatos vetőmagok, takarástechnológia és biológiai adalékanyagok forgalmazását végzi, illetve szaktanácsadással szolgál.

5 évvel ezelőtt kezdtünk a szemes cirokkal komolyabban foglalkozni, kísérletezni és eközben rájöttünk, hogy ezzel a növénnyel kedvező tulajdonságai és hatásai miatt az élelmiszeriparban is érdemes lenne foglalkoznunk, mivel gluténmentes és gyakorlatilag toxinmentes.

Az egészséges táplálkozás jegyében továbbgondoltuk és kidolgoztuk elképzeléseinket. Alapvető célunk a minőségi, táplálkozástanilag értékes, gluténmentes termékek előállítása olyan alapanyagokból, amelyek termékpályája a vetéstől a csomagolásig ellenőrzött.

A cirkot Délkelet-Magyarországon termesztjük, feldolgozása a direkt erre a célra felépített malomban történik meg.

A ciroklisztek mellett azokból készített száraztésztákat is kínálunk. Ezekre alapoztuk a Magic Mills brandet és termékcsaládot. A már elérhető termékeink mellett folyamatosan dolgozunk új fejlesztéseken, amelyeket továbbra is a minőség jegyében a ti igényeitekre szabunk.

TÖRTÉNETÜNK DIÓHÉJBAN

2023
2022
2020
2015
2004
Díjnyertes termékcsalád
Az UNI MIX CIROK lisztkeverék és CIROK tésztacsaládunk elnyerte az év innovációja díjat az Inno d'Or-on. Utóbbi a BEST OF THE BEST díjat is bezsebelte.
Magic Mills!
Létrehoztuk a Magic Mills termékcsaládot és elindítottuk webáruházunkat.
Üzleti elköteleződés
Megalapítottuk közös cégünket, a Magura Mag Kft-t.
Fókuszban a cirok
Megismerkedtünk a cirokban rejlő lehetőségekkel a takarmányozás területén.
A kezdetek
Üzleti partnerek lettünk.

DÍJNYERTES CIROK TERMÉKCSALÁD

Termékeinkkel nem csak fogyasztóinknak, de hazai és nemzetközi innovációs és élelmiszeripari megmérettetéseken is igyekszünk bizonyítani – sikerrel.

2023
Inno d'Or
Magic Mills UNI MIX lisztkeverék és ciroktészta termékcsalád: Év Innovációja Díj Magic Mills ciroktészta termékcsalád: BEST OF THE BEST díj
2023