Barion Pixel

Köszöntünk a Magic Millsnél

Kedves Látogató!

Az elmúlt időszak elhúzódó előkészületei után nagy örömmel köszöntünk a weboldalunkon! A mögöttünk hagyott másfél évben azért dolgoztunk, hogy ez a találkozás létrejöhessen és főleg, hogy Te elégedett legyél. Sok apróság nehezítette a mindennapjainkat és hosszú úton tapasztalhattunk meg mindent, amit egy új élelmiszermárka felépítése jelent. Az úton születtek kompromisszumok, de egy dologból nem engedtünk: a minőségből. A termékfejlesztés, az arculat és a csomagolás tekintetében is ez volt a legfőbb szempontunk, míg végül múlt héten bemutatkozhattunk a SIRHA Budapest kiállításon.

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a rendezvény keretein belül meghirdetett Innovációs Termékversenyen a cirok száraztésztáink az előkelő második helyezést érték el. A beérkező pályázatokat szakmai zsűri bírálta el, ezért az elért eredmény is megerősített minket abban, hogy jó irányba haladunk.

Ennek a nagyszabású eseménynek a legfontosabb tapasztalata mégis az volt számunkra, hogy Veletek, vásárlókkal beszélgethettünk az igényeitekről, a gluténmentes étrend követésével felmerülő problémáitokról és megoldásokról. Ezúton is köszönjük nektek azt a rengeteg pozitív visszajelzést, amit kaptunk. Továbbra is készséggel állunk a rendelkezésetekre.

Üdvözlettel:

A Magic Mills csapata

MEGOSZTÁS

Facebook
LinkedIn

TOVÁBBI HÍREINK